😃✅ Jurgen Bosch - Freelance web ontwikkelaar gespecialiseerd in o.a. Laravel, PHP, Ruby on Rails, VueJS & meer
Hallo! Ik ben Jurgen een 31-jarige freelance web developer en gepasseneerde ondernemer uit Deventer.

In 2008 begon mijn avontuur als ondernemer. Ik richtte samen met 3 mede-studenten het fictieve bedrijf Prodes op tijdens mijn opleiding Marketing & Communicatie. Ondanks dat het niet de intentie was waren we al snel in gesprek met een eerste echte opdrachtever. Het ondernemen was nu echt begonnen!

Vol passie en spirit bouwde ik Prodes - Internet Partner uit tot een vooraanstaand internetbureau met een uitstekende reputatie in de omgeving. Toen ik op mijn 12e de film Wall Street - Money never sleeps onstond er naast een enorme drive, ook de droom om in het grote Amerika te ondernemen.

Na een lange voorbereiding zijn mijn vrouw en ik in 2016 het avontuur aangegaan en zijn we verhuisd naar Amerika om in Miami een nieuw bestaan op te bouwen en ook daar te ondernemen. Na een succesvolle periode zijn we inmiddels weer thuis in Deventer, maar hebben we er wel een 2e thuis bij gekregen.

Momenteel stel ik mij als freelance ontwikkelaar en consultant beschikbaar aan bedrijven en probeer ik deze bedrijven zo goed mogelijk te helpen met de inzet van mijn programmeerkwaliteiten gecombineerd met de ondernemerservaring.

Daarnaast ben ik met een team van absolute toppers bezig met een nieuwe startup genaamd Wherever you are. Met deze startup koppelen wij remote werkers aan bedrijven die op zoek zijn naar talent zonder restricties van hun locatie.

Locatie
Jordenshuis Deventer

Ik werk vanuit het historische Jordenshuis, gelegen in het centrum van Deventer. In dit prachtige verzamelpand huur ik samen met Jouri van Visual Punch een kantoor waar we dagelijks met erg veel plezier werken. Jouri is specialist in het maken van animatievideos!

Met de overige huurders zijn we regelmatig in de grote achtertuin te vinden voor een lekkere lunch in de zon, de VrijMiBo of een BBQ!

Ben je in de buurt?
Kom dan gerust langs voor een kop koffie en natuurlijk een tour door ons historische pand ;) Wil je aansluiten bij een BBQ of de VrijMiBo? Gezellig, maar stuur me even een berichtje vooraf ;)Ervaring

Wherever you are, Remote Oprichter & eigenaar
2018 - current
Freelancer, Deventer Full-stack developer & sparringspartner
2017 - current
1bid1.com, Miami COO & Lead developer
2016 - 2017
Prodes - Internet Partner, Deventer Eigenaar & webheld
2008 - 2017