🏆 ✅ Freelance web / internet consultant - Jurgen Bosch

Freelance web / internet consultant

Als freelance web / internet consultant moet je goed kunnen luisteren, goed kunnen meedenken, jezelf kunnen verplaatsen in de opdrachtgever en regelmatig eigenwijs zijn! Sinds 2008 denk ik dagelijks met bedrijven mee om tot de best mogelijke oplossing te komen voor hun technische uitdaging!

Door mijn technische evaring (ik schrijf dagelijks code) in verschillende frameworks als WordPress, Laravel en Ruby on Rails weet ik vaak wat technische beperkingen zijn. Hierdoor ben ik in staat om de juiste technische oplossingen te adviseren of te communiceren / adviseren tussen opdrachtgever (meestal niet technisch) en opdrachtnemer (vrijwel altijd zeer technisch).

Ik help u onder andere met het volgende;

  • U zoekt een technische partner om mee te sparren
  • Een leverancier voldoet niet aan de verwachten en dit wilt u laten toetsen
  • U wilt software laten ontwikkelen, maar weet niet welke partij de juiste is
  • U heeft een probleem dat met software opgelost kan worden, maar hoe?

Ben je op zoek naar een ervaren freelance web / internet consultant met een ondernemende mindset die actief meedenkt in je product of startup? Dan kan ik wellicht helpen! Ik bied een flexibele inzet en een aantrekkelijk uurtarief van € 90,-. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Over mij

Ik ben Jurgen Bosch, 32 jaar, en na een tijd in Miami te hebben gewoond om een droom waar te maken woon ik nu in het mooie Deventer. Ik ben een full-stack PHP (met een sterke voorkeur voor Laravel) & Ruby on Rails developer en heb ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van web-based software voor grote en kleine opdrachtgevers.

Na in 2017 mijn bedrijf Prodes - Internet Partner B.V. te hebben verkocht ben ik in Amerika COO van 1bid1.com geweest en inmiddels mede-oprichter van Wherever You Are en freelance ontwikkelaar!