🏆 ✅ Freelance VueJS developer - Jurgen Bosch

Freelance VueJS developer

Als freelance VueJS developer ben ik dagelijks bezig met het ontwikkelen van web-based software voor opdrachtgevers en eigen projecten. Via het PHP framework Laravel ben ik in 2016 in contact gekomen met VueJS. Daarvoor werkte ik vooral met AngularJS (versie 1) wat voor mij nooit prettig heeft gewerkt. Met VueJS was dat gelukkig totaal anders!

Ik heb VueJS gebruikt in meerdere projecten (waaronder deze website & Wherever You Are) en gebruik daarbij vaak een set van bestaande ondersteunende plugins zoals VueX voor het opslaan van data en Vue Router voor het navigeren tussen de verschillende pagina's van een applicatie.

Mijn ideale stack is een combinatie van het PHP framework Laravel met Nginx voor de backend, VueJS voor de front-end ondersteund met HTML5, CSS3 (Sass), Bootstrap en gecompileerd door Webpack & Gulp.

Ben je op zoek naar een freelance VueJS developer met een ondernemende mindset die actief meedenkt in je product of startup? Dan kan ik je wellicht helpen! Ik bied een flexibele inzet en een aantrekkelijk uurtarief van € 90,-. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Over mij

Ik ben Jurgen Bosch, 31 jaar, en na een tijd in Miami te hebben gewoond om een droom waar te maken woon ik nu in het mooie Deventer. Ik ben een full-stack PHP (met een sterke voorkeur voor Laravel) & Ruby on Rails developer en heb ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van web-based software voor grote en kleine opdrachtgevers.

Na in 2017 mijn bedrijf Prodes - Internet Partner B.V. te hebben verkocht ben ik in Amerika COO van 1bid1.com geweest en inmiddels mede-oprichter van Wherever You Are en freelance ontwikkelaar!