🏆 ✅ Freelance PHP ontwikkelaar - Jurgen Bosch

Freelance PHP ontwikkelaar

Als freelance PHP ontwikkelaar ben ik dagelijks bezig met het ontwikkelen van web-based software voor opdrachtgevers en eigen projecten. Sinds 2008 ben ik dagelijks bezig met de programmeertaal PHP. Ik beperk mezelf tot OOP geschreven PHP code & heb een voorkeur voor het PHP framework Laravel.

In 2008 ben ik begonnen als PHP ontwikkelaar. Destijds maakte ik nog geen gebruik van Object-oriented programming en/of frameworks. Vanaf 2010 ben ik al mijn code volgens de OOP standaard gaan schrijven en sinds 2014 maakt ik uitsluitend nog gebruik van frameworks zoals WordPress & Laravel.

Vandaag de dag ontwikkel ik vooral web-based applicaties met het PHP framework Laravel. Dit framework stelt mij als freelance PHP ontwikkelaar om snel en gestructureerde code te ontwikkelen die goed te onderhouden en makkelijk uit te breiden is. Als full-stack freelance PHP ontwikkelaar maak ik naast PHP & Laravel graag gebruik van o.a. MySQL (MariaDB), VueJS, Sass, HTML5 & CSS3 en Git.

Ben je op zoek naar een ervaren full-stack freelance PHP ontwikkelaar met een ondernemende mindset die actief meedenkt in je product of startup? Dan kan ik je wellicht helpen! Ik bied een flexibele inzet en een aantrekkelijk uurtarief van € 90,-. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Over mij

Ik ben Jurgen Bosch, 31 jaar, en na een tijd in Miami te hebben gewoond om een droom waar te maken woon ik nu in het mooie Deventer. Ik ben een full-stack PHP (met een sterke voorkeur voor Laravel) & Ruby on Rails developer en heb ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van web-based software voor grote en kleine opdrachtgevers.

Na in 2017 mijn bedrijf Prodes - Internet Partner B.V. te hebben verkocht ben ik in Amerika COO van 1bid1.com geweest en inmiddels mede-oprichter van Wherever You Are en freelance ontwikkelaar!