🏆 ✅ Freelance Laravel Developer - Jurgen Bosch

Freelance Laravel developer

Als freelance laravel developer ben ik dagelijks bezig met het ontwikkelen van web-based software voor opdrachtgevers en eigen projecten. Sinds Laravel versie 4 (2014) gebruik ik dit steeds populairder wordende PHP framework als voorkeurskeuze voor mijn projecten.

Laravel bestaat sinds 2011 en is ontwikkeld door Taylor Otwell. Dit framework wint in rap tempo aan populariteit doordat het snel in ontwikkeling is, duurzaam in onderhoud, niet gevoelig is voor hackers en het is zowel voor grote als kleine projecten in te zetten is. Voor een freelance laravel developer is het framework daarnaast ook nog eens een feest om in te mogen werken door o.a. de schoonheid van de code en de actieve community!

Als eigenaar van Prodes - Internet Partner (verkocht in 2017) ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van verschillende Laravel applicaties. Daarna ben ik als freelance laravel developer bij meerdere projecten betrokken geweest en heb ik o.a. deze website ontwikkeld met Laravel en Wherever You Are, waar ik de trotse mede-eigenaar van ben.

Ben je op zoek naar een ervaren full-stack freelance Laravel developer met een ondernemende mindset die actief meedenkt in je product of startup? Dan kan ik wellicht helpen! Ik bied een flexibele inzet en een aantrekkelijk uurtarief van € 90,-. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Over mij

Ik ben Jurgen Bosch, 31 jaar, en na een tijd in Miami te hebben gewoond om een droom waar te maken woon ik nu in het mooie Deventer. Ik ben een full-stack PHP (met een sterke voorkeur voor Laravel) & Ruby on Rails developer en heb ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van web-based software voor grote en kleine opdrachtgevers.

Na in 2017 mijn bedrijf Prodes - Internet Partner B.V. te hebben verkocht ben ik in Amerika COO van 1bid1.com geweest en inmiddels mede-oprichter van Wherever You Are en freelance ontwikkelaar!